Linjer i udskolingen

Fjordbakkeskolen tilbyder tre spændende linjer.

Linjerne:

• NATURFAG

• INTERNATIONAL

• IDRÆT

Vi har haft sidste frist for valg af linjer, og eleverne vil sidst i maj få deres klasser at vide.

Linjerne er følgende:

• Linjerne er et frivilligt tilbud til alle elever og der stilles ingen faglige optagelseskrav.

• Linjernes undervisning følger de almindelige fagkrav og trinmål i folkeskolen.

• På linjerne undervises der i almindelige skolefag og i det linjefag som eleverne har valgt.

• Udskolingsforløbet afsluttes for alle tre linjer med folkeskolens afgangsprøve/eksamen, kaldet FP9.

Valgprocedure:

• Alle elever afleverer to valgønsker i prioriteret rækkefølge.

• Man kan forvente at få sin første- eller andenprioritet opfyldt.

• Linjen vælges for 3 år - for 7.-9. klasse.

Skolerejser med internationalt udsyn

På alle tre linjer er der en uges skolerejse på enten 8. årgang eller 9. årgang, fra mandag til fredag. Skolerejsen har i en eller anden form tilknytning til den linje som eleverne går på. Ofte vil det være en rejse til en europæisk by/storby eller andet spændende, som er relevant for linjen.

Du kan læse mere om linjerne  i dokumenterne herunder som eller kontakt afdelingsleder Mette Kruse på mail: mette.kruse@fredericia.dk  eller telefon: 60932461

Vi glæder os til at byde dig VELKOMMEN i udskolingen på afdeling Taulov.

Idrætslinjen

International linje